Paintball

Oplev Danmarks fedeste paintball arenaer!

Oplev et univers fyldt med spænding og action

Det er tid til at vise vennerne og kollegaerne ‘hvor skabet skal stå’. Tag kampen op og book tid til en af Danmarks fedeste paintball-baner

Er du den næste Double O Seven? Eller er der en kriger gemt i dig? Så er paintball lige noget for dig. Aktiviteten er fyldt med spænding og adrenalin. Eventcentre har Danmarks fedeste paintball arenaer, der alle har det nyeste udstyr.

Har du en polterabend eller en drengerøvstur i vente, eller er du bare vild med spænding og adrenalin, så er paintball det perfekte event for dig. Paintball er lig med action, og her er det tid til at vise dine venner og kollegaer ‘hvor skabet skal stå’. Det er en aktivitet fyldt med action, og vi garanterer dig en oplevelse fyldt med spænding, og som du aldrig vil glemme.

Hvad er paintball?

Paintball er et spil, hvor det er muligt både at konkurrere i hold eller individuelt. Du får tildelt maske, camouflagetøj, våben og kugler, og så går det ud på én ting – at eliminere modstandere. Det er et spil med stor fokus på taktik og præcision. Afhængig af hvilken bane du vælger, vil der være forskellige udfordringer. Kuglerne består af et bestemt farvestof, og du vil derfor ikke være i tvivl om, hvornår du bliver ramt. Bliver du ramt er du ude af spillet.
 
Aldersgrænsen for spille paintball er minimum 16 år. Er du under 18 år kræves en forældre-underskrift. 
 

Hvad er prisen på paintball?

Prisen ligger typisk imellem DKK 325 og DKK 625 for 2 timer. Prisen afhænger blandt andet af tid og antal kugler. Er du i tvivl om, hvilket tilbud du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os i kontaktformularen.

Laser Games

Så er du hårdført og til kugler, så anbefaler vi at du vælge paintball. Er du derimod lidt mere forsigtig, så anbefaler vi laser games.

Er du vild med et univers fyldt med action, spænding og adrenalin? Og elsker du at konkurrere? Så er laser games det perfekte event for dig. Laser games handler ligesom paintball om at eliminere modstandere. Her mærker du ikke, når du bliver ramt, men det vil du til gengæld både kunne se og høre. Der konkurreres på hvor mange point du og dit team scorer, og dette bliver registreret digitalt. Laser Games er for alle aldre, og eventet vil være perfekt til børnefødselsdage, blå mandag, firmafester eller bare en ekstra sjov og underholdende dag med vennerne. 

Kontakt os for at høre mere

Synes du også et univers fyldt med action og spænding lyder interessant? Så er paintball eller laser games det helt rigtige event for dig. Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker yderligere information, så er du meget velkommen til at kontakte os i kontaktformularen. Vi bestræber os på at besvare henvendelsen indenfor 24 timer. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud