Paintball som teambuilding

Står din virksomhed og mangler en sjov aktivitet til jeres næste firmafest? Eller har jeres personale brug for en god omgang teambuilding? I begge tilfælde kunne paintball være en fantastisk mulighed.

Styrker jeres sammenhold

Vi kender alle sammen paintball som værende en smertefuld, men samtidig også en spændende aktivitet præget af masser af fart og adrenalin. Dette forbundet med ens arbejdskollegaer, og man er garanteret en sjov teambuilding-aktivitet. 
Paintball er en holdaktivitet hvor begge hold kommunikerer og arbejder sammen om et fælles mål: at vinde. Men hvorfor er det så vigtigt at vinde? Fordi man får håneretten over ens kollegaer.
 
Her vil det bedste hold som regel lægge en slagplan, der skal følges bedst muligt for at holdet kan gå med sejren. 
Uanset om man vinder eller taber, så er man garanteret en sjov oplevelse sammen med ens kollegaer. Og dette vil alt andet lige styrke jeres sammenhold og det sociale på arbejdspladsen. Man har altså noget at snakke om mandag morgen, hvor man kan få denne ellers kedelige dag til at blive præget af grin og sjove minder fra jeres paintball kamp. 
Uanset udfaldet af kampen, bliver sammenholdet og det sociale arbejdsmiljø i jeres virksomhed styrket. 

Er paintball smertefuldt?

I de fleste tilfælde er paintball ikke smertefuldt. Dog varierer dette efter nogle forskellige parametre. 

Smerten afhænger meget af hvor på kroppen hvor du bliver ramt, og indenfor hvilken afstand du bliver skudt på. Det er dog vigtigt at huske, at man har meget udstyr på som er til for at beskytte mod smerten. Adrenalinen pumper og det samme gør din vindermentalitet, så det er i mange tilfælde først efter kampen er færdig, at smerten kan mærkes.

 Hvis man har respekt for sine medspillere, og den respekt er gengældt, så forsikre vi dig at smerten kan tåles og kun gør selve aktiviteten en smule sjovere. 

Succesfuld teambuilding i Midtjylland

Har din virksomhed arbejdet ekstra hårdt her på det seneste, og har brug for en belønning? Eller har jeres sociale arbejdsmiljø brug for et boost? 
Så er paintball en fantastisk aktivitet. Det styrker jeres sammenhold og er en sjov afstresnings aktivitet. 
Lyder dette som noget for dig og din virksomhed og befinder I jer i Midtjyllands området? Så kan I med fordel se mere om paintball i Midtjylland. Vi garanterer at I får nogle sjove timer præget af intensitet, adrenalin, sjov og en masse sammenhold.

Kontakt os for at høre mere

Synes du også en aktivitet fyldt med action og spænding, samt styrker jeres sammenhold lyder interessant? Så er paintball det helt rigtige event for dig. Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker yderligere information, så er du meget velkommen til at kontakte os i kontaktformularen. Vi bestræber os på at besvare henvendelsen indenfor 24 timer. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.