Gokart i Danmark

Få en oplevelse med fart over feltet!

Elsker du fart over feltet?

Er du den næste Le Mans vinder? Og elsker du fart over feltet? Så skal du prøve en af Danmarks bedste gokartbaner. Find de sjoveste og fedeste Gokartbaner i et Danmarks bedste eventcentre

Her får du for alvor mulighed for at give vennerne og kollegaerne baghjul. Gokart i Danmark er en sjov aktivitet, der passer til alt lige fra firmaarrangementer til arrangementer med venner og familie samt fødselsdage. Det er muligt både at køre individuelt eller i teams, og vi lover, at det bliver en uforglemmelig oplevelse med fart over feltet.

Hvordan foregår Gokart i Danmark?

Det er muligt at køre gokart både indendørs og udendørs, og vi garanterer, at du får action og adrenalin i blodet. Du kører på en asfalteret gokartbane. Det gælder om at være den hurtigste, og du får masser af mulighed for at overhale dine konkurrenter og indtage førerpositionen. Det kræver disciplin og mod at træde speederen i bund, så du kan blive den næste Le Mans vinder.

Forskellige løbsformer

Der er forskellige løbsformer. Der er individuelle løb, og løb hvor man kører i hold. Herunder kan du læse mere om løbsformerne Grand Prix og Le Mans. Vi garanterer, at I får en uforglemmelig oplevelse fyldt med adrenalin, action og fart over feltet. Vi har samlet Danmarks sjoveste og fedeste gokartbaner.

Grand Prix

Er du til individuelle løb, skal du køre Grand Prix. Grand Prix afvikles i heats, og der køres ét heat pr. deltager. Er I eksempelvis 6 deltagere, kører I 6 heats. I dette løb kører alle mod alle, og I vil køre i forskellige Gokarts. Dertil er det muligt at tilkøbe medaljer og pokaler til vinderen. Så ønsker du at give vennerne eller kollegaerne baghjul, så lyder Grand Prix som det helt rette løb.

Le Mans

Er I derimod en større gruppe, og ønsker I at konkurrere i hold, så skal I prøve det verdenskendte Le Mans. Her handler det om at være lynhurtig til at skifte køre, når bilen er i pit. Det kræver udholdenhed og teamwork. Der kan være 2-8 personer på et hold, og vinderen er det hold, som når at køre flest runder. 

Praktisk information

Pris
Prisen ligger imellem DKK 325 og DKK 700 pr. time. Det afhænger dog af løbsformen, løbets varighed og antal personer pr. gokart.
 
Ingen alkohol
Det er ikke tilladt at indtage alkohol før og under eventet. Det skyldes blandt andet, at der kan opstå store uheld forbundet med at køre påvirket. Derfor er det vedtaget, at føreren ikke må køre med alkohol i blodet. Det er dog muligt at tilkøbe alkohol, når løbet er slut.
 
Tophastigheden ligger på 80 km/t.
Gokart i Danmark er en adrenalinpumpende oplevelse. Når du kører Gokart sidder du utrolig tæt på jorden. Samtidig ligger tophastigheden på 80 km/t. Gokart er en sport, hvor du skal mestre disciplin, og derfor skal du være bevidst om, hvornår du kan udnytte tophastigheden, og hvornår du skal tage farten af. Så vil du gerne være foran dine venner eller kollegaer fra start, så sørg for at nærstudere banen inden løbet starter. 
 
 
 Sikkerhedsudstyr
Gokart er en sport med fart over feltet, og derfor er det utrolig vigtigt at have styr på sikkerheden. Sikkerhedsudstyr som hjelm og dragt er et krav. Dertil anbefales det at have praktiske sko på.
 
Et løb varer alt fra 10 minutter til 2 timer
Løbets tid afhænger af hvor længe du ønsker at køre, hvilken løbsform du vælger, og hvor erfaren du er. Så er det første gang, så anbefaler vi, at du starter med at køre  i 10-30 min. Er du derimod en erfaren køre, anbefaler vi at du booker 1-2 timer køretid.
 
Aldersgrænse og højde
Ligesom i forlystelsesparker kan det være farligt, hvis du er for lav, og derfor skal du have en højde på minimum 120 cm. Aldersgrænsen ligger på minimum 7 år. 

Spørgsmål? Kontakt os

Lyder Gokart interessant? Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende Gokart, så er du meget velkommen til at kontakte os i kontaktformularen, og så svarer vi hurtigst muligt. Vi bestræber os på at besvare henvendelsen indenfor 24 timer. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud