Lej en bus

Der er altid festligt at deltage i et event og hyggeligt at bruge tid, med venner familie eller kollager. Dog kan det være en udfordring at komme til og fra de eventsne og festlighederne.

Derfor vil vi anbefale at leje en bus med chauffør, hvis I er et større selvskab på over 5 mennesker.

Hvorfor leje en bus?

Som sagt kan der nævnes flere fordele ved at leje en bus med chauffør. Hvis det eksempelvis er i forbindelse med et firma arrangement vil en bus kunne samle jer op ved arbejdspladsen og I vil derfor kunne tage sammen afsted. Det er altid ærgerligt at blive splittet op, undervejs til og fra forskellige events.
 
Når man vælger at afholde et arrangement er det typisk for at være sammen, hygge sig og eventuelt prøve noget nyt. Hele dagen eller aftenen er derfor ofte tiltænkt at bruge sammen. Hvis alle så opdeles i mindre private biler under transporten, kan en del af dette gå tabt.
 
Når I vælger at leje en bus kan I alle sammen være samlet under hele turen og eventet. Mange vælger også at hygge sig undervej på turen. Selvfølgelig alt efter hvor langt I skal. Men der kan afholdes quiz eller andre selskabslege undervejs, da mange busser også ofte er udstyret med en mikrofon.
 
Desuden er mange events også ofte med en smule at drikke efterfølgende. Her kan det også nogle gange skabe udfordringer, at ikke alle vil kunne deltage her, da nogen skal kunne køre hjem. Med leje af en bus, undgår I alt dette. Alt I skal gøre er at læne jer tilbage og se frem til et underholdene event.
pexels-longxiang-qian-2085503

Hvad koster det at leje en bus?

Lige som så meget andet kan det være svært at fastlægge en pris.
Det kan afhænge af flere ting. Blandt andet hvor stor en bus der er tale om og hvilken type bus I ønsker. Nogle selskaber tilbyder nemlig både almindelige busser og VIP busser.
 
En anden faktor er hvor langt I skal, samt hvor lang tid I skal bruge bussen. Skal I fx både frem og tilbage fra et event, skal bussen vente i mellem tiden.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud