Escape Room Danmark

Oplev Danmarks fedeste og mest autentiske escape rooms. Knæk koden og opklar mysteriet på tid. 

Er du vild med at opklare mysterier?

Elsker du at opklare mysterier og knække koder? Og er der en Sherlock Holmes gemt i dag? Så prøv et af Danmarks bedste, udfordrende og mest autentiske escape rooms i Danmark.

Sammen med dit team skal du løse gåder og sjove opgaver gennem teamwork. Har du et ønske om at styrke fælleskabet, så er escape room den perfekte aktivitet.

Der vil være masser af udfordringer og uventede koder, der skal knækkes inden tiden løber ud. Dertil lover vi en atmosfære fyldt med spænding og intensitet. Aktiviteten escape room vil være perfekt til teambuilding med kollegaerne eller som underholdning i familien eller sammen med vennerne. 

pexels-photo-276514
live-escape-game-1155620_960_720

Oplev de mest autentiske escape rooms i Danmark

Gennem sjove eventcentre finder du et udvalg over de bedste og mest autentiske escape rooms i Danmark. Her kan du læse om de mange mysterier, der skal løses. Du og dit team får en mission, som skal løses på tid. Der vil være ledetråde undervejs, som hjælper jer med at opklare mysteriet. Teamet bliver lukket inde i et rum, og så skal der løses gåder på tid for at klare missionen. 

Hvem henvender escape room sig til?

Er du i tvivl om hvem escape rooms henvender sig til?

Escape Rooms er for alle og passer utrolig godt til familier, venner og kollegaer. Du får en oplevelse fyldt med sjov og spænding, og så lærer du at mestre samarbejde under tidspres. Afhængig af hvilket escape room du vælger, vil der være forskellige sværhedsgrader, og derfor passer dette event til alle aldre.

Så står du og mangler underholdning til en børnefødselsdag, firmaarrangement, julefrokost, blå mandag eller noget helt andet, så er escape room en super god ide.

Pris på escape room?

Prisen ligger typisk mellem DKK 200-400 pr. person. Prisen afhænger af, hvilken dag og hvilket mysterium du booker.

Vælg det mysterium som du finder mest interessant

Hos Event24 finder du et stort udvalg af de bedste og mest autentiske escape rooms i Danmark. Her kan du læse om de mange mysterier, der skal løses. Du og dit team får en mission, som skal løses på tid. Der vil være ledetråde undervejs, som hjælper jer med at opklare mysteriet. Teamet bliver lukket inde i et rum, og så skal der løses gåder på tid for at klare missionen. 

Laboratoriet

Laboratorie escape rooms vil ofte handle om en dødelig virus, som har spredt sig og er ved at overtage hele verdenen. Teamet er lukket inde i et laboratorie og missionen er, at finde en kur mod den dødelige virus. Klares missionen bliver teamet lukket ud af rummet.

Røveri

Her er I de kriminelle. Mission går ud på, at I skal røve en stor diamant. Til det kræver det, at I knækker koden til bankboksen og løser gåderne. 

Mord

Synes I at krimi er spændende? Så anbefaler vi, at I vælger et mysterium, hvor I skal opklare et mord. Mysteriet handler for eksempel om, en seriemorder der er sluppet løs, og derfor er der begået endnu et mord. Her skal dit team opklare mordet ved hjælp af ledetråde og vigtige spor. Dette skal gøres inden sporene slettes.

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere?

Er du vild med at opklare mysterier og løse sjove og udfordrende gåder, så lyder escape room som den helt rigtige underholdning for dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Send en henvendelse i kontaktformularen, og så sidder vi klar til at besvare henvendelsen hurtigst muligt. Vi forsøger at besvare dine spørgsmål indenfor 24 timer. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud