Det rette cateringsfirma

Gør dit næste event til en succes med mad fra et professionelt cateringsfirma.

God mad til dine gæster

Cateringvirksomheder er en kæmpe mulighed for dig, der ønsker en oplevelse af lækker mad, uden egentlig og skulle stå for det selv. Catering er en fantastisk mulighed for dig, der afholder et events, hvilket kunne være fødselsdage, firma arrangementer eller skolefester.

Eventholderen slipper for, at skulle tænke på tilberedning og anretning af mad til en masse gæster. Du vil på den måde, være mere fokuseret på, at underholde gæsterne, så alle parter får en fantastisk oplevelse. Lige ud sagt, er catering en kæmpe chance for, at opleve lækkert mad fra nogle af de bedste catering virksomheder i Danmark.

Cafe mad

Undgå madlavning med et cateringsfirma

At lade et cateringfirma levere mad til dit event kan spare dig tid og besvær med madlavning og indkøb. Du kan i stedet fokusere på andre aspekter af arrangementet, mens din samarbejdspartner sørger for at levere lækker og tilgængelig mad til dine gæster. Derudover kan du være sikker på, at maden lever op til høje kvalitetsstandarder og er tilpasset dine behov og præferencer. Undgå den stres og jag der er forbundet med selv at varetage indkøb, madlavning og servering til store menneskemængder, og find en cater der kan varetage dine behov.

Hvad koster mad fra et cateringsfirma?

Prisen for mad fra et cateringfirma kan variere afhængigt af valgte retter og antal gæster. Det kan derfor være svært at give et generelt overblik over hvad det vil koste at bestille mad fra et cateringsfirma. Dog kan vi fremhæve enkelte virksomheder.

Hos Madkonceptet starter prisen for receptionsmenu ved 225 kroner per kuvert. Her vil du have mulighed for at sammensætte den perfekte menu udfra en eksisterende liste. Dermed kan du tage højde for både diæt og andre krav til maden. Priserne kan dog ændre sig alt efter dine specifikke behov og krav til menuen. Kontakt Madkonceptet for et tilbud på din næste event og få skræddersyet en menu til dine gæster.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud